UDP Renewables та ReThink оголошують про початок масштабної співпраці

Київ, 9 квітня 2019 року. Провідна українська інвестиційно-девелоперська компанія у галузі відновлювальних джерел енергії UDP Renewables розпочинає співпрацю з громадською організацією ReThink, яка є лідером в сфері кругової економіки та розвитку екологічних інновацій в Україні.

Загальною ідеєю співробітництва компаній стало формування стратегії розвитку «зелених» інновацій, реалізація просвітницьких кампаній щодо свідомого споживання та запровадження сталих альтернатив товарам з викопної сировини. UDP Renewables та ReThink мають на меті оновлення українського сектору «зелених» технологій, виведення на якісно новий рівень інтересу в круговій економіці, промисловому симбіозі та ресурсоефективності.

Партнери зазначають, що найефективнішими інструментами досягнення спільних цілей є об’єднання зацікавленого бізнесу, молодих інноваторів, держави та науки в потужну екосистему навколо ReThink, розробка прогресивного законодавства в сфері довкілля та екології, а також реалізація освітніх проектів у цьому напрямку.

Основні напрями співпраці компанія UDP Renewables та ГО ReThink скріпили підписанням Меморандуму про партнерство та співробітництво.

Довідково

UDP Renewables – інвестиційно-девелоперська компанія в галузі відновлюваної енергетики. Компанія здійснює оперативне управління сонячною електростанцією «Димерська СЕС-1» (Київська обл.) потужністю 6 МВт, «Фрі-Енерджі-Генічеськ» (Херсонська обл.) потужністю 18,3 МВт та «Скіфія-Солар-1» (Запорізька обл.) потужністю 13 МВт.

ГО ReThink – перша та найбільша громадська організація України, що системно розвиває філософію кругової економіки (свідоме споживання, відповідальне поводження з відходами, мінімізація навантаження на викопні ресурси планети) в країні. ReThink прагнуть об’єднати бізнес, науковців, уряд, активістів, студентів та молодих інноваторів у потужну екосистему задля зменшення негативного впливу діяльності людини на стан довкілля, а також виведення України на провідні ролі у світі в сфері біо-економіки, кругового дизайну та ресурсоефективних технологій. Серед найбільш знакових проектів – Circular Economy Hackathon (розвиток «зелених» інновацій), адвокаційна кампанія (петиція, законопроект) проти поліетиленових пакетів #ПакетНеПотрібен, серія подій про сучасні системи поводження з відходами в розвинених країнах ‘Trash Talks’, проект соціального підприємництва ReBag.

[contact-form-7 id="6" title="Contact form 1"]